a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Massagetechnieken

Massagetechniek

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

Massagetechniek

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling heeft de huid een frisse en vitale uitstraling.

Massagetechniek

Collagen Booster

Een krachtige bindweefseltechniek die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels versterken. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt. Afhankelijk van de huid kan Collagen Booster snel opeenvolgend worden uitgevoerd. Een kuur van 5 behandelingen of in combinatie met Tone Booster zijn ook grotere kuren mogelijk.

Massagetechniek

Tone Booster

Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren reageert daarop uitermate goed! Deze tonus verhoging geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Gelaatscontouren verstevigen, worden gelift, oog contouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gelaat.

Massagetechniek

Sculp

Sculp is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté die U thuis zelf toepast. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die U met de vingers en de handpalmen op U zelf uitvoert.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.