a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

lichaamsbehandeling

Wij bieden behandelingen voor alle leeftijden, zowel man als vrouw;

  • Rugbehandeling
  • Totale ontspannende lichaamsmassage
  • Rug/schouder/nekmassage

Rugbehandeling

Deze behandeling bestaat uit reinigen, peeling + vapazone, dieptereiniging, masker en een verzorgende crème. Zeer geschikt voor mensen met veel onzuiverheden op de rug en voor mensen met acne. De behandeling kan eventueel vergoed worden door uw zorgverzekeraar indien u hiervoor verzekerd bent.

Harsen van het lichaam

Wij harsen volgens het PhD-systeem, het enige systeem op de wereld dat optimale hygiëne waarborgt. Uit onderzoek is gebleken dat 30% van alle harssystemen besmet en vervuild zijn. Het PhD harssysteem is uniek door zijn hygiënische wegwerpapplicatoren. Het voordeel van deze applicatoren is dat het harssysteem niet vervuild raakt door gebruikte hars en dat de huid niet besmet raakt.
PhD is het enige systeem dat aan de strenge eisen van de ANBOS Code (HAM code) van de schoonheidsspecialist voldoet.

Infraroodsauna

Regelmatig een saunabezoek is niet alleen een heerlijk verfrissende sensatie, maar ook onmiskenbaar gezond.

De activerende stralingswarmte bevordert uw welzijn, schoonheid en gezondheid gelijktijdig.

Warmte, die geleidelijk in het lichaam dringt, zorgt voor verhoogde bloedcirculatie, verdrijving van toxische afvalstoffen, verlichting van spier- en gewrichtspijn, vermindering van spanning en vermoeidheidsverschijnselen, gewichtsverlies en veroorzaakt een gezonde huidskleur doordat de huid grondig gereinigd wordt. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk ontspannend, bijvoorbeeld voorafgaand aan een behandeling.

Instappen, genieten en de dagelijkse stress vergeten..

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.