a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Gezichtsbehandelingen

Als u bij ons in de salon komt voor een gezichtsbehandeling kiezen wij samen met u welke behandeling voor uw huid geschikt is.

Voordat we met de behandeling beginnen starten wij met een uitgebreide analyse. U vult eerst een intakeformulier in betreffende vragen over uw huid en uw wensen.

Vervolgens neemt u plaats achter de Observ 520 en daarna starten wij de geadviseerde behandeling.

Acne-specialisatie

Acne is niet alleen een probleem onder de pubers. Veel mannen en vrouwen hebben na de puberale fase nog steeds last van acne.

Wanneer u voor het eerst komt, beginnen wij met een vrijblijvend en gratis consult. Tijdens dit consult kunnen wij nauwkeurig bepalen welke soort, en in welke mate de acne aanwezig is en bepalen dan het behandelingsplan. Tevens adviseren wij, voordat de eerste behandeling gaat plaatsvinden, eerst twee weken met onze producten thuis de huid te reinigen en verzorgen. Dit doen wij om zoveel mogelijk resultaat uit de eerste behandeling te halen.

De producten van de huidverbeterende lijnen van Priori® Skin Decoded en Dermalogica® zijn voor deze onzuivere huid een perfecte oplossing.

Angela, Malou en Roosmarijn hebben de specialisatie voor acne. Deze specialisatie houdt in dat u kosten van de behandeling kunt indienen bij uw/jouw zorgverzekeraar (mits u hiervoor verzekerd bent). Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Beauty Angel ELT

De collageen lichtbehandeling is een innovatie op het gebied van licht- en wellnesstherapie die de huid verbetert en verjongt. Het licht van de collageenlampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een toename van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Elektrisch epileren

Onder elektrisch epileren verstaan we de behandeling, waarbij haren door middel van een naald en elektrische stroom worden verwijderd. Tijdens de behandeling worden de haren één voor één verwijderd. Hierbij wordt de haarwortel zodanig vernietigd, dat de haar enerzijds loslaat en anderzijds niet meer tot herstel in staat is. De behandeling is geschikt voor ongewenste haargroei in het gelaat.

Coaguleren (rode adertjes verwijderen)

Couperose of spinnaevie’s zijn chronisch verwijde, uitgezette of gesprongen haarvaatjes als gevolg van vaatwand verslapping. Door middel van een naald en elektrische stroom op de huid, branden we als het ware het beschadigde vaatje dicht zodat er geen bloed meer kan doorstromen. Deze behandeling kan eenmalig zijn. Soms is het noodzakelijk om het een aantal keren te herhalen voordat het gewenste resultaat behaald wordt.

Fibroma’s (steelwratjes) verwijderen

Fibroma’s zijn kleine bindweefselveranderingen op de huid, soms donkerder dan het omliggende gebied, die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Fibroma’s kunnen op elk deel van het lichaam voorkomen, maar meestal zitten ze op de hals, de romp, in de oksels en de liezen. Ze zijn ongevaarlijk maar kunnen bloeden of pijnlijk zijn, omdat ze in kleding blijven haken. Met behulp van een naald en elektrische stroom worden de ontsierende steelwratjes verwijderd. Bij twijfel sturen wij u door naar uw huisarts.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.