a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Schoonheidsspecialiste Groesbeek

Op zoek naar een schoonheidsalon in de buurt van Groesbeek?
Bezoek onze salon aan de Kreytacker 22 in Malden.

Schoonheidsspecialiste in de regio Groesbeek

Uw schoonheidsspecialiste in omgeving Groesbeek,  Angela Sanders in Malden

Uw schoonheidsspecialiste in de omgeving Groesbeek is Huidverzorging Angela Sanders in Malden. Men kan hier letterlijk van top tot teen terecht voor een ruim aanbod in behandelingen. Gezichtsbehandelingen, van eenvoudig tot behandeling van specifieke huidproblemen. Ook voor lichaamsbehandelingen het juiste adres. Massages voor de nek en schouders of een totale lichaamsmassage. Verder behoort ook harsen tot de mogelijkheden bij schoonheidsspecialiste Angela Sanders.

Schoonheidsspecialiste Groesbeek

Schoonheidsspecialiste Angela Sanders biedt nog veel extra's naast de 'normale' schoonheidsbehandelingen. Wat te denken van de aanwezige infrarood sauna, de mogelijkheid voor complete suntanning d.m.v. Curasano Spraytan Express en het volgen van de workshop Sculp. Angela Sanders in Malden, een schoonheidsspecialiste waar men van top tot teen in de watten wordt gelegd en werkelijk als herboren weer naar buiten komt.

Schoonheidsspecialiste in de regio Groesbeek

Gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen ook mogelijk

Ook voor de meer gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen kan men terecht bij schoonheidsspecialist Angela Sanders. Denk bijvoorbeeld aan een gestresste huid, vermoeide ogen, een acné uitbarsting om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar ook voor epileren, wimperpermanent, Beauty Angel behandelingen kunt u hier terecht.  Of geniet van een heerlijke massage of de infrarood cabine. Na een behandeling van de schoonheidsspecialist zult u als herboren naar huis gaan.

Schoonheidsspecialist in omgeving Groesbeek

Zoekt u een schoonheidsspecialist in de omgeving van Groesbeek, neem dan eens een kijkje bij Schoonheidsspecialist Angela Sanders in Malden. Naast een uitgebreid pakket aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, kan men hier ook terecht voor een make-up advies, veilig een kleurtje opdoen door airbrush tanning of heerlijk genieten van complete arrangementen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een all-round schoonheidsspecialist. Men kan kiezen uit een specifieke behandeling, maar er is ook de mogelijkheid om meerdere behandelingen te combineren.

Team Schoonheidssalon Angela Sanders - Schoonheidsspecialiste in de regio Groesbeek

Waarom onze klanten kiezen voor ons als schoonheidsspecialiste bij Angela Sanders

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Finalist Beauty Award 2017
  • Persoonlijke aandacht
  • Een begrip in Malden en omgeving