a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Schoonheidssalon Gennep

Op zoek naar een schoonheidsalon in de buurt van Gennep?
Bezoek onze salon aan de Kreytacker 22 in Malden.

Schoonheidssalon in de regio Gennep

Complete schoonheidssalon in omgeving Gennep

Schoonheidssalon Angela Sanders is al sinds 1989 een begrip in Malden en omstreken. Onze salon in Malden heeft twee cabines, een ruime eenpersoons infraroodsauna, een douchecabine en een verkoop-/relaxruimte.

Met onze schoonheidssalon zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering. Ons doel? Uw huid in balans krijgen om vervolgens te werken aan een blijvende goede huidconditie. Dit realiseren wij met behulp van de juiste professionele behandelingen en massages.

Welke methode voor u het beste is? Dat stemt onze schoonheidsspecialiste af op uw huidtype en uw wensen. In onze schoonheidssalon hebben wij in der loop der tijd een veelheid aan lichaamsverzorgende behandelingen ontwikkeld, zoals:

 

Meer dan alleen huidverbetering

Maar als schoonheidssalon doen wij meer dan alleen huidverbeteringsbehandelingen. Wij kijken ook naar uw leefstijl en voedingspatroon. Waarom? Omdat de huid niet alleen vanaf de buitenkant, maar juist ook van binnenuit verbeterd kan worden. Wij zorgen voor een stukje bewustwording op het gebied van thuisverzorging van de huid, door de juiste vitamines en mineralen.

Schoonheidssalon arrangementen

Daarnaast kunt u zich in onze schoonheidssalon van top tot teen laten verwennen met een van onze compleet verzorgde arrangementen. Tijdens onze diverse gezichts- en/of lichaamsbehandelingen creëren wij een moment voor uzelf. Wanneer u de schoonheidssalon verlaat, voelt u zich weer als herboren!

 
 

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat wij als schoonheidssalon voor u kunnen betekenen op het gebied van huidverbetering? Wilt u uw huid graag intensief laten behandelen, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak. Wij denken graag met u mee.
Team Schoonheidssalon Angela Sanders - Schoonheidssalon in de regio Gennep

Waarom onze klanten kiezen voor onze schoonheidssalon bij Angela Sanders

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Finalist Beauty Award 2017
  • Persoonlijke aandacht
  • Een begrip in Malden en omgeving