a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Caption nagellak

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten.

Elke vrouw kent het wel, snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg wachten met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Dit is verleden tijd met CAPTION nagellak. Deze nagellak is gemakkelijk door elke vrouw aan te brengen. Binnen 10 seconde droog en blijft tot wel 9 dagen zitten en is zo sterk als gel met de prachtige glans die gellak heeft. Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur.

De basecoat is zo ontwikkeld dat broze nagels na verloop van tijd sterker en gezonder worden. CAPTION is gebaseerd op een revolutionaire formule, de LacQ3 technology. Deze unieke techniek is verwerkt in de basecoat, kleur en topcoat. Deze moeten wel in combinatie worden gebruikt.