a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Sculp

Wat is Sculp?

Sculp is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté die U thuis zelf toepast. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die U met de vingers en de handpalmen op U zelf uitvoert.
De resultaten zijn verbluffend! Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in uw huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. Wij leren u, hoe u  thuis de self-treatment moet uitvoeren. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budget vriendelijk doordat U het “intense werk” thuis zelf doet. Toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor uw huid.

In de praktijk

Wij leren u de techniek Sculpen persoonlijk of in groepsverband. De technieken en grepen worden u geleerd aan de hand van Self-Treatment Cards die u verder thuis gebruikt in combinatie met de geadviseerde producten. Er zijn drie zones waar u op kunt werken en per zone wordt getraind.

  • Voorhoofd en ogen.
  • Mond en wangen.
  • Kin, onderkinen decolleté.

Na een eerste bezoek kunt U thuis Sculpen.
Wilt u resultaat hebben dan dient u iedere dag thuis een kwartiertje te Sculpen. Na  4 á 6 weken maakt u een nieuwe afspraak om te kijken of u de techniek goed uitvoert en eventueel een volgende zone van het te behandelende gebied te leren.

Al na 1 week verjongt en straalt uw huid.  Na enkele maanden bekomt U een ronduit verbluffend resultaat. U kan levenslang Sculpen en er blijvend jong uitzien! Maak vandaag nog een afspraak om Sculpen te leren.

De gelijktijdige combinatie van beide technieken, Natural Face Lifting (als therapist-treatment) en Sculp (als self-treatment) garandeert een snel resultaat. Kosten € 36,00 (groepstarief minimaal 4 personen) inclusief Self-Treatment Card.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.