a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Licht voor een mooie huid met de Beauty Angel

Collageen Lichttherapie

Heeft u last van een wat oudere, slappe huid? Voelt uw huid droog aan en heeft u alles op het gebied van crèmes al geprobeerd? Oftewel, kan uw huid wel een oppepper gebruiken? Dan biedt de collageen lichtbehandeling van Huidverzorgingssalon Angela Sanders de uitkomst.

De collageen lichtbehandeling is een innovatie op het gebied van licht- en wellnesstherapie die de huid verbetert en verjongt. Het licht van de collageenlampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een toename van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

Collageen is een ontzettend belangrijk eiwit in het lichaam. Een structuureiwit die als onderdeel van het bindweefsel zorgt voor stevigheid in uw hele lichaam, dus ook uw huid. Bij regelmatig gebruik van collageen lichtbehandeling worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Collageen lichttherapie met de Beauty Angel ELT

Collageen lichttherapie doen wij met de Beauty Angel ELT. Dit is een lamp die ervoor zorgt dat het aanmaken van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. De Beauty Angel dringt door tot zeer diep in de huid, waardoor u tot een resultaat komt dat u met crèmes en serums nooit zult bereiken. Met een collageen lichtbehandeling wordt uw huid op een natuurlijke manier verstevigd en gehydrateerd.

Wilt u een langdurig resultaat? Dan raden wij aan om minimaal 5 tot maximaal 15 behandelingen in een kort tijdbestek in te plannen. Over de hoeveelheid straling hoeft u zich geen zorgen te maken, de straling bij een collageen lichtbehandeling is namelijk helemaal niet schadelijk voor de huid. Voor het beste en meest langdurige resultaat is het belangrijk om één keer per maand terug te komen voor een behandeling. Om de collageen lichttherapie voor iedereen betaalbaar te houden, bieden wij een abonnement aan.

Bewezen werking

De behandeling met licht met een speciale frequentie (570 tot 850 nanometer) wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmeticabranche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. Wetenschappers van de Universiteit in Ulm hebben de effectiviteit van de collageen lichtbehandeling onderzocht en verklaard dat er inderdaad sprake is van huidverjonging. Na slechts een maand had 80% van de testpersonen een zachtere huid en bij meer dan 60% konden meerdere zichtbare effecten worden vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd. De gebruikers hadden een strakkere huid, minder rimpeltjes, verfijnde poriën en een regelmatiger huidbeeld.

Directe resultaten

  • Zachte en soepele huid
  • Toename van het vochtgehalte
  • Verbetering van het totale huidbeeld
  • Fijnere poriën
  • Stralende huid

Resultaten op lange termijn

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

De behandeling

Met uitzondering van de Beauty Angel go behandeling, begint elke collageen lichtbehandeling met een reiniging. Na deze reiniging wordt een serum op de huid aangebracht die de werking van het licht stimuleert. Nu is uw huid klaar om aan het licht blootgesteld te worden. Ter afsluiting van de behandeling wordt een verzorgende crème aangebracht. Ter bescherming van het felle licht, worden uw ogen tijdens de behandeling beschermd. Voor aanvang van de behandeling krijgt u daarom een brilletje aangeboden. De lichtbehandeling duurt ongeveer 15 – 20 minuten. Tussen de individuele behandelingen adviseren wij een pauze van tenminste 48 uur.

Een optimaal resultaat

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspannend effect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de collageen lichtbehandeling regelmatig en over een langer tijdsbestek ondergaan moeten worden. De werking van de behandeling wordt versterkt door deze aan te vullen met hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het uiteindelijke resultaat.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De collageen lichtbehandeling  is voor alle huidtypes geschikt. Zwangere vrouwen, mensen met een lage bloeddruk of met epilepsie, mensen met een verhoogde gevoeligheid voor licht of mensen die medicijnen gebruiken die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken (zoals antibiotica of Sint-Janskruid) mogen de behandeling niet ondergaan.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, bij de collageen lichtbehandeling  gebruiken we licht met speciale frequentie (570 tot 850 nanometer) dat praktisch geen Uv-straling bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt, zoals stress, weinig slapen, slechte voeding en roken. Daarnaast neemt vanaf het 25ste levensjaar de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste “vulling” van het bindweefsel is, verslapt de huid.  De verminderde celregeneratie  leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

Bij de collageen lichtbehandeling gebruiken we licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Dit licht wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

Voor de tarieven zie onze prijslijst.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.